Andrea Milani con Annunziata De Comite

A project by Andrea Milani, in collaboration with Annunziata De Comite, photographer Paola de Pietri.
A building restoration inspired by the vertical dimension, the only possible direction to follow, facing a building which, located in the old town centre, appears surrounded and compressed by a system of terraced houses; a building where the only connecting element is the central stairway, providing light, creating a vertigo effect and constituting the primary dimensional axis in the overall space. «(...) Ordering principle of the whole inner geometry, like a box in a box it detaches itself from the perimeter wall with a genuine respect associated to the rigorous choice of few raw materials: iron, glass, concrete and Canadian maple wood for the realisation of both furniture and decors ( ...

Read More